Home » Intermediair

Intermediair

Scheidingsroute gelooft in de kracht van de onafhankelijke assurantie adviseur en werkt intensief samen met professionele onafhankelijke intermediairs. U als intermediair kent de markt, de regio en de klantspecifieke situatie. Scheidingsroute kent de juridische en menselijke afhandeling van een scheidingstraject , heeft een uitgebreide kennis in huis en denkt met u mee over de beste oplossing voor uw klanten op het gebied van inkomen, financiering eigen woning en pensioen. Hierdoor ontstaat een optimale samenwerking. Scheidingsroute zorgt voor de juridische afhandeling van de scheiding. Wij houden ons niet bezig met advies op het gebied van assurantien, hypotheken, pensioenadvies en bemiddeling voor uw klant.
Zes redenen om samen te werken met Scheidingsroute:
• Volwaardige sparringpartner op het gebied van echtscheiding en fiscale consequenties
• Vast aanspreekpunt in de organisatie, die met u meedenkt over de beste oplossing voor uw klanten.
• Betrouwbare partner voor u en uw klanten. Onze klanten geven ons een 8 voor klanttevredenheid.
• Actieve ondersteuning bij juridische, fiscale vragen.
• Eigen  portal om snel inventarisatiemodellen in te vullen of vragen te stellen.
• Transparante kostenstructuur.
Kwaliteit staat voorop
Scheidingsroute loopt voorop in de markt. Dat doen we met een actief beleid in het toetsen van kwaliteit in de zorg, het peilen van de mening van klanten en relaties en het maken van prijs- en kwaliteitsafspraken met u als onafhankelijk intermediair en de klant.

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde is van scheidingsroute voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met een van onze scheidingsbemiddelaars op.